Oplossingen op maat

Meer resultaat met minder middelen

Robotic Process Automation

De term Robotic Process Automation (RPA) is nog niet bekend bij veel bedrijven, terwijl RPA kan helpen om snel resultaat te boeken tegen een lage investering. De mogelijkheden met RPA zijn eindeloos en helpt snel kosten te kunnen besparen, efficiënter te werken en meer uniformiteit in uw organisatie te krijgen.


Welke oplossingen kunnen wij u bieden?

De invloed van digitalisering wordt steeds groter. Denk bijvoorbeeld eens aan het bestellen van boodschappen via een app, het huren van een woning via AirBnB of het bestellen van een taxi via Uber.

Ook voor bedrijven is de invloed van digitalisering de laatste jaren flink toegenomen. Fysieke brieven hebben plaatsgemaakt voor e-mails, bellen via de vaste lijn wordt al grotendeels vervangen door bellen via internet (VoiP) zoals Whatsapp en papieren dossiers zijn vervangen door digitale dossiers. Nieuwe mogelijkheden die ons hebben geholpen ons werk nog sneller en efficiënter te kunnen uitvoeren.

Toch kunnen deze digitale werkzaamheden veel tijd vragen om op te pakken en af te handelen. Ontvangen e-mails moeten nog steeds door een medewerker wordt gelezen, digitaal worden gearchiveerd en door een medewerker worden beantwoord. Soms moeten bijlagen worden gelezen en worden ingeboekt, bijvoorbeeld in een facturatie- of offertesysteem.

Wat als deze handelingen niet meer nodig zijn, omdat de gegevens automatisch worden verwerkt? Of dat e-mails automatisch met de juiste teksten worden beantwoord? Zo houdt u meer tijd over voor uw bestaande klanten of het werven van nieuwe klanten.

Met de huidige technologie zijn de mogelijkheden eindeloos. Door kritisch te kijken naar uw processen en het omzetten van ongestructureerde data naar gestructureerde data bent u in staat enorme voordelen te behalen. Door het structureren van data kunt u processen robotiseren en automatiseren. Een simpele handeling van bijvoorbeeld een uur door een medewerker kan hierdoor worden omgezet naar een handeling van enkele minuten of zelfs enkele seconden door een softwarerobot.

Robotics Solutions helpt u door eerst een vrijblijvende Quick Scan te maken van uw bedrijf. Op basis van een overzichtelijk rapport beslist u daarna van welke besparingen u gebruik wenst te maken.

Klik hier voor een vrijblijvende Quick Scan

Besparen, efficiency en uniformiteit

Klik hier

Robotics Solutions

Klik hier

Contact

Klik hier