Dataconversie en datakwaliteit verbeteren

Meer resultaat met minder middelen

Dataconversie

De kwaliteit van data is essentieel voor iedere onderneming. Denk hierbij aan een klantbestand zonder ontbrekende gegevens dat ook tussentijds wordt geüpdatet. Of een facturatiesysteem dat altijd beschikt over een recent bankrekeningnummer om te kunnen incasseren.

In de praktijk zijn veel bedrijven zich onvoldoende bewust van de waarde van data en het probleem dat kan optreden als gegevens ontbreken of zijn verouderd. Een probleem dat zich vaak afspeelt wanneer men kiest voor een nieuw softwaresysteem of bij de overname van een (deel van een) bedrijf. De vaak verouderde data past niet in het nieuwe systeem. Of de ontbrekende informatie is verplicht om de data te kunnen importeren.


Welke oplossingen kunnen wij u bieden?

Robotics Solutions heeft veel ervaring op het gebied van datakwaliteit en dataconversie. Vanuit deze ervaring helpen wij bedrijven bij het verbeteren van datakwaliteit om zo dataconversies zo soepel mogelijk te laten verlopen. Of het nou gaat om een nieuw softwaresysteem of om het verbeteren van de datakwaliteit.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met op via (055) 785 25 90 of vul ons contactformulier in.

Robotics Solutions helpt u door eerst een vrijblijvende Quick Scan te maken van uw bedrijf. Op basis van een overzichtelijk rapport beslist u daarna van welke besparingen u gebruik wenst te maken.

Klik hier voor een vrijblijvende Quick Scan

Oplossingen op maat

Klik hier

Robotics Solutions

Klik hier

Contact

Klik hier

Bastiaan Bakker (Cargo)

David van Robotics Solutions gaat bij binnenkomst doortastend te werk, door informatie over de processen in te winnen en de processen met de medewerkers door te spreken. Vervolgens is er inzichtelijk gemaakt waar de automatisering in het proces mogelijk is. Bij de implementatie zijn alle betrokkenen meegenomen om de efficiëntie winst zo groot mogelijk te laten zijn. David laat niet na om tussentijds het ontwerp bij te sturen om tot een optimaal resultaat te komen. Hierbij wordt de investering ten opzichte van de besparing niet uit het oog verloren.

Bastiaan Bakker