Dataconversie en datakwaliteit verbeteren

Meer resultaat met minder middelen

Dataconversie

De kwaliteit van data is essentieel voor iedere onderneming. Denk hierbij aan een klantbestand zonder ontbrekende gegevens dat ook tussentijds wordt geüpdatet. Of een facturatiesysteem dat altijd beschikt over een recent bankrekeningnummer om te kunnen incasseren.

In de praktijk zijn veel bedrijven zich onvoldoende bewust van de waarde van data en het probleem dat kan optreden als gegevens ontbreken of zijn verouderd. Een probleem dat zich vaak afspeelt wanneer men kiest voor een nieuw softwaresysteem of bij de overname van een (deel van een) bedrijf. De vaak verouderde data past niet in het nieuwe systeem. Of de ontbrekende informatie is verplicht om de data te kunnen importeren.


Welke oplossingen kunnen wij u bieden?

Robotics Solutions heeft veel ervaring op het gebied van datakwaliteit en dataconversie. Vanuit deze ervaring helpen wij bedrijven bij het verbeteren van datakwaliteit om zo dataconversies zo soepel mogelijk te laten verlopen. Of het nou gaat om een nieuw softwaresysteem of om het verbeteren van de datakwaliteit.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met op via (055) 785 25 90 of vul ons contactformulier in.

Robotics Solutions helpt u door eerst een vrijblijvende Quick Scan te maken van uw bedrijf. Op basis van een overzichtelijk rapport beslist u daarna van welke besparingen u gebruik wenst te maken.

Klik hier voor een vrijblijvende Quick Scan

Oplossingen op maat

Klik hier

Robotics Solutions

Klik hier

Contact

Klik hier

Bastiaan Bakker (Cargo)

David van Robotics Solutions gaat bij binnenkomst doortastend te werk, door informatie over de processen in te winnen en de processen met de medewerkers door te spreken. Vervolgens is er inzichtelijk gemaakt waar de automatisering in het proces mogelijk is. Bij de implementatie zijn alle betrokkenen meegenomen om de efficiëntie winst zo groot mogelijk te laten zijn. David laat niet na om tussentijds het ontwerp bij te sturen om tot een optimaal resultaat te komen. Hierbij wordt de investering ten opzichte van de besparing niet uit het oog verloren.

Bastiaan Bakker

Gustaaf – Pin’s Passion

Doordat gepersonaliseerde Pins projecten voor onze klanten de nodige tijd en aandacht vragen, hadden wij een wens om een aantal repeterende werkzaamheden te robotiseren.

Dit heeft David met zijn team eenvoudig en snel voor ons gerealiseerd. Hierdoor hebben wij meer tijd gekregen voor creativiteit en borging van onze kwaliteit. De geringe investering heeft zich ruim vertaald in efficiëntie en werkplezier. Hartelijk dank!

Binnenkort een nieuwe wens bespreken …

Gustaaf Bouwens

Lars Hoebe – Pall Corporation

“Goede samenwerking gehad met David van RoboticsSolutions. De software robot die opgeleverd is bespaart ons veel tijd en is goed afgestemd op onze eisen en wensen. We blijven zaken doen.”

Lars Hoebe

Aïcha Amchich – Financium en Geldshop

“Als Kredietspecialist waren wij op zoek naar oplossingen voor de minder slimme werkzaamheden. Oplossing voor het handmatig converteren van honderden Excel bestanden, het plaatsen van documenten in bepaalde mappen of het uploaden van honderden documenten. Noodzakelijke taken, maar vergen veel tijd van een kredietspecialist. Bij toeval in contact gekomen met Robotics Solutions. David meende een oplossing hiervoor te hebben. Eerst zien, dan geloven dachten ik. Nu zo blij dat we Robotics Solutions hebben ingeschakeld, want ze hebben niet alleen een oplossing geboden, maar ook meegedacht qua procesverbetering. Op deze manier kunnen we ons als specialist focussen op het “slimme” en “specialistische” werk en de rest mooi gerobotiseerd. Tijd en kostenbesparend!”

Aïcha Amchich
Aïcha Amchich

Metin Yavuz – The Streetz

“Ik ken David als een bevlogen en harde werker die de klanttevredenheid voorop stelt. Hij werkt met passie, werkt efficient, denkt graag mee (zeer betrokken) en heeft scherpe analyses. David is ambitieus, doelgericht, werkt oplossingsgericht en is zeer betrouwbaar. David is continue bezig met het optimaliseren van zijn kennis. Ik heb veel bewondering voor zijn visie, werkwijze, aanpak en gedrevenheid. Kortom een fantastische vent die de klant altijd op nummer 1 zet.”

Metin Yavuz

Henk Kelder – FBD

David heeft voor ons bedrijf een eerste robotiseringsopdracht gedaan. Het is fijne professional om mee samen te werken. Hij geeft vooraf duidelijk aan wat je kunt verwachten.
Tijdens het traject houdt hij je goed op de hoogte van de voortgang. Hij heeft een mooi product opgeleverd. Daarnaast is het ook qua persoon een prettige man om mee te werken.

Wij gaan er van uit dat er meerdere trajecten met hem volgen. Ik kan hem dan ook van harte aanbevelen.

Henk Kelder

Melvin Zonneveld – IT Onboard

Zeer gedreven en kundig in het robotiseren van processen.

David heeft al voor meerdere van onze gezamenlijke klanten robots opgezet waar de klant de vruchten van plukt.

Kortom een aanrader om eens in contact te treden met David om te kijken wat er mogelijk is.

Melvin Zonneveld

Ömer Ozkur – OZQUR Verzekeringen Hypotheken Kredieten

Robotics Solutions heeft ons het afgelopen jaar geholpen bij het robotiseren van verschillende processen. Door de enorme tijdsbesparing hebben we meer omzet weten te behalen, sluiten we beter aan bij de wensen van onze klanten en hebben we meer tijd voor contact met klanten.

Wij raden Robotics Solutions aan bij iedere ondernemer! Voor ons blijft Robotics Solutions de partner die ons nu en in de toekomst helpt om steeds verder te komen in de groei van onze onderneming.

Ömer Ozkur