Dataconversie en datakwaliteit verbeteren

Meer resultaat met minder middelen

Dataconversie

De kwaliteit van data is essentieel voor iedere onderneming. Denk hierbij aan een klantbestand zonder ontbrekende gegevens dat ook tussentijds wordt geüpdatet. Of een facturatiesysteem dat altijd beschikt over een recent bankrekeningnummer om te kunnen incasseren.

In de praktijk zijn veel bedrijven zich onvoldoende bewust van de waarde van data en het probleem dat kan optreden als gegevens ontbreken of zijn verouderd. Een probleem dat zich vaak afspeelt wanneer men kiest voor een nieuw softwaresysteem of bij de overname van een (deel van een) bedrijf. De vaak verouderde data past niet in het nieuwe systeem. Of de ontbrekende informatie is verplicht om de data te kunnen importeren.


Welke oplossingen kunnen wij u bieden?

Robotics Solutions heeft veel ervaring op het gebied van datakwaliteit en dataconversie. Vanuit deze ervaring helpen wij bedrijven bij het verbeteren van datakwaliteit om zo dataconversies zo soepel mogelijk te laten verlopen. Of het nou gaat om een nieuw softwaresysteem of om het verbeteren van de datakwaliteit.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met op via (055) 785 25 90 of vul ons contactformulier in.

Robotics Solutions helpt u door eerst een vrijblijvende Quick Scan te maken van uw bedrijf. Op basis van een overzichtelijk rapport beslist u daarna van welke besparingen u gebruik wenst te maken.

Klik hier voor een vrijblijvende Quick Scan

Oplossingen op maat

Klik hier

Robotics Solutions

Klik hier

Contact

Klik hier

Bastiaan Bakker (Cargo)

David van Robotics Solutions gaat bij binnenkomst doortastend te werk, door informatie over de processen in te winnen en de processen met de medewerkers door te spreken. Vervolgens is er inzichtelijk gemaakt waar de automatisering in het proces mogelijk is. Bij de implementatie zijn alle betrokkenen meegenomen om de efficiëntie winst zo groot mogelijk te laten zijn. David laat niet na om tussentijds het ontwerp bij te sturen om tot een optimaal resultaat te komen. Hierbij wordt de investering ten opzichte van de besparing niet uit het oog verloren.

Bastiaan Bakker

Gustaaf – Pin’s Passion

Doordat gepersonaliseerde Pins projecten voor onze klanten de nodige tijd en aandacht vragen, hadden wij een wens om een aantal repeterende werkzaamheden te robotiseren.

Dit heeft David met zijn team eenvoudig en snel voor ons gerealiseerd. Hierdoor hebben wij meer tijd gekregen voor creativiteit en borging van onze kwaliteit. De geringe investering heeft zich ruim vertaald in efficiëntie en werkplezier. Hartelijk dank!

Binnenkort een nieuwe wens bespreken …

Gustaaf Bouwens

Lars Hoebe – Pall Corporation

“Goede samenwerking gehad met David van RoboticsSolutions. De software robot die opgeleverd is bespaart ons veel tijd en is goed afgestemd op onze eisen en wensen. We blijven zaken doen.”

Lars Hoebe

Aïcha Amchich – Financium en Geldshop

“Als Kredietspecialist waren wij op zoek naar oplossingen voor de minder slimme werkzaamheden. Oplossing voor het handmatig converteren van honderden Excel bestanden, het plaatsen van documenten in bepaalde mappen of het uploaden van honderden documenten. Noodzakelijke taken, maar vergen veel tijd van een kredietspecialist. Bij toeval in contact gekomen met Robotics Solutions. David meende een oplossing hiervoor te hebben. Eerst zien, dan geloven dachten ik. Nu zo blij dat we Robotics Solutions hebben ingeschakeld, want ze hebben niet alleen een oplossing geboden, maar ook meegedacht qua procesverbetering. Op deze manier kunnen we ons als specialist focussen op het “slimme” en “specialistische” werk en de rest mooi gerobotiseerd. Tijd en kostenbesparend!”

Aïcha Amchich
Aïcha Amchich