Advertising Automation

Meer resultaat met minder middelen

Automatisch uw producten op Google adverteren


Met behulp van robotisering en automatisering automatisch uw producten laten adverteren op Google?

De Adwords experts van The Data Marketeer sturen slimme robots aan zodat u het hoogste rendement haalt uit uw B2B of B2C webshop op een gestructureerde en geautomatiseerde manier.

Vraag een gratis oriënterend gesprek aan


Automatisering helpt u om op een slimme en efficiënte manier uw producten bij uw doelgroep onder de aandacht te brengen.”

Onze samenwerkingspartner The Data Marketeer helpt u om efficiency te creëren voor uw advertenties en hiermee tijd en geld te besparen.


Tekstuele advertenties automatiseren

Combineer uw productdata met automatisering zodat u binnen afzienbare tijd adverteert op uw producten, productcodes, SKU-codes of productsynoniemen. Schaal uw Shopping Ads of tekstuele advertenties geautomatiseerd op en zorg ervoor dat uw producten altijd makkelijk te vinden zijn. Met geautomatiseerde PPC (pay-per-click) campagnes kunt u ook eenvoudig opschalen naar andere talen of landen.

Uit onderzoek is gebleken dat klanten die zoeken op een specifieke productcode of productnaam een hogere koopintentie hebben dan iemand die bijvoorbeeld op een generiekere term zoekt als: ‘Bruine bank’ of ’55 inch TV’. Bovendien zijn deze kliks velen malen goedkoper omdat het zo specifiek is. Met behulp van automatisering hoeft u niet langer meer handmatig deze producten in Ads te zetten maar passen de advertenties zich aan op basis van uw productfeed en landt de klant op deze manier automatisch op de desbetreffende product- of merkpagina.

Deze (XML) productfeed is eenvoudig in te richten op basis van uw productdata en kan worden verrijkt met diverse velden als: kleur, merk, voorraad, maat, USP’s, etc. Deze velden worden dan weer gebruikt om uw longtail Google Adwords campagnes zo dynamisch mogelijk te maken:

Meer weten over de mogelijkheden van geautomatiseerde advertising? Vraag een gratis oriënterend gesprek aan.

Geautomatiseerde Dashboards

Uw data moet voor u werken en vooral u werk besparen. Hierin biedt The Data Marketeer een mooie oplossing. Namelijk, de creatie van uw eigen gepersonaliseerde dashboard-omgeving in Google Datastudio.

Krijg altijd inzichten in de netto-opbrengsten van uw advertenties met een live verbinding met Google Ads. Waarbij een Excel veelal statisch is, bieden onze rapportage uw live data en kunt u altijd bekijken wat de resultaten zijn geweest van een specifieke periode.

Klik hier voor een vrijblijvende Quick Scan

Oplossingen op maat

Klik hier

Robotics Solutions

Klik hier

Contact

Klik hier